Les fotografíespanoràmiques de 80º - 100º

Aquestes panoràmiques s'han anat a buscar en racons amagats o de difícil accés a la muntanya, principalement dels pirineus. El resultat final de la panoràmica és d'ajuntar o unir varies fotografíes consecutives d'un paisatge. La proporció de la imatge resultant, ve determinada per la qüantitat de fotografies que s'utilitzin per confeccionar la panoràmica. De moment nosaltres treballem amb la composició de panoràmiques de entre 80º i 100º d'angle de visió.

resolució-qualitat

Al ser una composició de varies fotografíes aconseguim una panoràmica de molt alta resolució. La resolució es mesura amb pixels i com més píxels tinguem en la panoràmica més detalls podrem observar en la fotografía i més nítida ens semblarà, sense aquesta aparença borrosa o granulada que solen tenir les de més grandària.

Foto-acabats
Panell lleuger  (light panel)

La fotografía va muntada sobre un suport rígid, de poc pes i amb un grossor de 20 mm.  A la fotografía li apliquem un laminat UV mate que ens permet de protegir la imatge contra el pas del temps i les inclemències de l'ambient. L'acabat mate respecta la visió natural sense reflexos molestos.

Els avantatges del Light Panel, sobre altres productes similars són:                                                           -No està construït amb DM "Cartró fibra", sinó amb una fina capa de PVC.                                               -Els cantos laterals no són de paper , són de PVC Plàstic amb segellat en hotmel, oferint major resistència i durabilitat.                                                                                                                                   -És més lleuger i més resistent.


impressió en paper

Impressió en paper fotogràfic de 120 grs per metre quadrat (fotografía real i no póster), i amb una aplicació laminada UV amb acabat mate.Preus

Preu únic:

Acabat "Light Panel": 100 € (inclós embalatge i transport)

Impressió en paper fotogràfic: 30 € (inclós embalatge i transport)

Tamany:

El tamany de totes les panoràmiques, tant amb light panel com  impressió fotogràfica, són de 90x30 cm.

comanda:

És farà  la comanda enviant un correu electrònic a l'adreça de CONTACTA.  Amb la referència de cada fotografía (referència a peu de foto), la qüantitat de còpies i l'acabat final.

No enviarem la comanda si abans no s'ha tramitat el pagament per  transfarència bancària.

mètodes de Pagament:

Només podem fer el pagament per transfarència bancària.

garantia:

Si considera que la fotografia no és de la qualitat esperada, m'ho fa saber i envieu-me-la durant la següent setmana.
Quan rebi de tornada la fotografia, li tornaré íntegrament els diners que va pagar per la panoràmica.

Compra

Quatre pasos:

1-Enviar correu electrònic (amb ref. de la panoràmica, número de còpies i acabat)

2-Esperar resposta (amb nº de compte per fer transfarència)

3-Ingressar transfarència.

4-Esperar comanda.


Contacta

Formulari de reserva presentada! Estarem en contacta aviat.
Name
Email:
phone:
Comment*